Domina soraluzetarrarendako

Ubane Madera Zangitu 2024ko eka. 4a, 11:39

Euskadiko Atletismo Txapelketan, brontzezko domina irabazi zuen Lide Sudupe Ostolaza soraluzetar gazteak joan den maiatzaren 25ean, Basaurin. Gipuzkoako federazioak konbokatuta lehiatu zen Sudupe eta hirugarren helmugaratu zen 500 metro lisoko lasterketan. Orain dela bi urtetik, Elgoibarko Mintxeta Atletismo taldearekin entrenatzen dihardu korrikalari gazteak. Argazkiak eta bideoa: Amagoia Ostolaza.

2024ko Euskadiko Eskolarteko Kirol Jokoen XLI. Edizioaren baitan jokatu zituzten atletismoko frogak maiatzaren 25ean, Basaurin.

Kirolarien artean, Lide Sudupe Ostolaza 13 urteko soraluzetarrak 500 metro lisoko karrera korritu zuen, Gipuzkoako Atletismoko Federazioak konbokatuta bertaratu zen korrikalari soraluzetarra.

BIDEOAN ikus daitekeen moduan, nasai eskuratu zuen hirugarren postua eta brontzezko dominarekin bueltatu zen Bizkaitik.

Bi urte daramatza atletismoan Sudupek. Elgoibarko Mintxeta Elkartearekin entrenatzen du. Han dabiltza, baita ere, Jone Zubiaurre, Nerea Arriaga, Irati Calles eta Naia Rodriguez korrikalari soraluzetarrak.