ANTIGUA LUBERRI 2- SORA 2

Beste berdinketa bat

Erredakzioa 2023ko api. 3a, 08:14
Sorako hamaikakoa atzo, Berion. Argazkia: Gorka Zubiaurre.

Atzo, domeka, Sorako Erregional mailako taldeak bina berdindu zuen Antigua Luberriren kontrako partida, Donostian, 0-2 galtzen joan ondoren. Puntu bat salbatu zuela esan daiteke, beraz. Baina baita ere hiru puntu batzeko aukera galdu zuela, atzoko arerioa sailkapenean azkeneko dagoen ekipoa izan baitzen eta Sorak partida irabazteko aukera izan baitzuen. Orain, laugarren postuan dago Sora, liderrarekiko 3 puntutara.

Soraren atzoko partidan denetarik pasatzeko aukera izan zan.

75. minutura bitartean 2 gol sartu zizkioten Sorari. Markagailu horrekin, galtzeko aukera nabarmena zen.

Baina, 75. minutuan, Antigua Luberri jokalari bat gutxiagorekin geratu zen, txartel gorriagatik eta hori aprobetxatuz, Sorak partida berdintzea lortu zuen, Jon Ander Ormaetxearen eta Antxon Zubiaurreren golei esker. Sorak Irabazteko aukera ere izan zuen, baina ez zuen garaipenik ondu.

Hartara, puntu bat poltsikoratuta bueltatu ziren Donostiatik eta orain, 15 punturekin, laugarren dira sailkapen orokorrean, lider den Amara Berrirengandik 3 puntutara.