IRTEERA: 09:15tan (Geltokiak: Ezozibide, Estazio eta Olako Zubian).
HAMARRETAKOA: GAZTEIZEN
BISITAK: Euskal Parlamentua, Gasteizeko Irigune Historikoa (gidatua)
BAZKARIA: 14:30tan CANCILLER AYALA hotelean.
MENUA
• Ahate-carpacho-a foie-orriak, fruitu lehorrak eta sagar berdeko ozpin-olioa.
• Purrusalda sueztitutako bakailaoarekin krema ketua eta landare kurruskariak .
• Ukondo salteatutako aza eta Frankfurt erreta.
• Mascarpone-ko izozkiarekiko Tiramissu
• Errioxako ardo beltza “Viña Paceta”.
• Ur minerala.
• Kafea.
26€
Apuntatzeko (05/19etik aurrera): Asteartetan 11:00tatik 12:00etara. Ostegunetan 11:00tatik 12:00etara eta 16:00tatik 18:30etara