Urriaren 17an MIKEL GARAIZABAL enologoa izango dugu …eta kitto!-n (Urkizu 11, solairuartean), euskal ardoei buruzko azalpenak ematen eta dastaketa gidatzen, ILLUNABARRIAN programaren barruan. Aukera paregabea da puntako enologo honekin gure ardoei buruz gehiago jakin eta ardo kontuetan dastamena hezitzeko. Saioak 3€ balio du eta plazak mugatuak direnez ezinbestekoa da aldez aurretik izena...
Ardo-dastaketa Mikel Garaizabal enologoarekin bidalketa lehenengo etakitto.eus-(e)n agertu zen.
Soraluzeko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso nahi dituzu? Harpidetu zaitez doan!
WHATSAPP: Bidali ALTA 699 86 87 29 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.
TELEGRAM: Batu zaitez @plaentxia kanalera.