Ardo apardun edo espumosoak ospakizun berezietan ezinbestekoak direlako ezagutzen ditugu gehienbat. Dena dela, bestelako bazkari eta afarietan gero eta pisu handiagoa hartu dute. Arpardun zuriak, gorriak, beltzak, Champagne, Cava, Prosecco… denak dira bikainak, baina ez bakarrak. Abenduaren 12an munduko ardo apardun desberdinen dastaketa eskainiko du …eta kitto!-ko bulegoetan, 19:00etan, Izkiriota...
Aide Jauregi (Izkiriota Ardoaren Mundua): “Ardo apardunak hotzegi zerbitzatzen dira” bidalketa lehenengo etakitto.eus-(e)n agertu zen.
Soraluzeko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso nahi dituzu? Harpidetu zaitez doan!
WHATSAPP: Bidali ALTA 699 86 87 29 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.
TELEGRAM: Batu zaitez @plaentxia kanalera.