1- GUNEA (Etxaburueta)
Pub Intxixu, Arrano Taberna, Etxabe Harategia.
-
- Txerri txitxi-burduntzia.
-
- Indioilar txitxi-burduntzia.
-
- Tripakiak.
-
- Oilasko bihotzak.
2- GUNEA (Etxaburueta)
Bolia taberna, Aitziber urdaitegia, Txurruka jatetxea.
-
- Pan-tumaca urdaiazpiko iberikoarekin.
-
- Zezina ahuntz-gaztarekin.
-
- Etxean egindako foie eta micuita mahaspasa ogiarekin.
3- GUNEA (Santa Ana)
Ufala irish pub, Luci taberna, Iñarra Harategia.
-
- Atun-escalibada.
-
- Ostreatus perretxiko eta foie gutiziak.
4- GUNEA (Errabal)
Gaztelupe taberna, Gila taberna, Vidal frutadenda.
-
- Piparra odolostez barruebetea.
-
- Txanpiak saltsan.
5- GUNEA (Kalebarren)
Mendata taberna, Armendia jatetxea, Criado frutadenda.
-
- Atun-escalibada.
-
- Ostreatus perretxiko eta foie guztiak.
6- GUNEA (Plaza Zaharra)
Txoko kafetegia, Batzoki taberna, Juan Mari Arraindegia.
-
- Sardina arrautzaztatua eta piparra.
-
- Txipiroiak.
-
- Bakailaoa piparradarekin.
7- GUNEA Santa Ana)
Edurtza taberna, Txuritxu gozotegia, Mari Mar harategia.
-
- Basatxerri azpizun hostopila txokolate kutsuan.
-
- Enpanada.
-
- Bildots errea bere zukuan.
Udalak eta Bizikalek herriko merkataritza biziberritzeko adostu berri duten planaren lehen ekintza izango da biharkoa. Eman bizia, erosi herrian! Izango da biharko egunean Bizikalek erabiliko duen leloa, helburu nagusia herrian dagoen eskaintza ezagutarazi eta herritarrak herrian erostera animatzea da eta.