Joserra Agirianok gidatutako "Ardo dastaketa, olio, gazta eta atunarekin" gaur arratsaldeko 20tan

plaentxia_com 2011ko aza. 14a, 15:17

Gaztañerre eguna da gaur eta egitarauaren barruan, Joserra Agiriano izen oneko gastronomoak zuzendutako ardo dastaketa egingo da. Arratsaldeko 20.00etan izango da, Plaza Zaharreko karpan. Olio, ahuntz gazta eta atunarekin batera probatuko dute ardoa. Sarrerak Bizikaleko komertzioetan eskuratu daitezke.

 
 

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Soraluzeko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso nahi dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 699 86 87 29 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @plaentxia kanalera.