12 soraluzetarrek hartu zuten parte Behobia-Donostia maratoian

plaentxia_com 2008ko aza. 12a, 18:26

Pasa den igandean, hilak 9, burutu zen Fortuna Kirol Elkarteak antolatzen duen Behobia-Donostia maratoia. 13 950 lagunek hartu zuten parte.

Gizonezkoetan, Chema Martinez madrildarrak irabazi zuen laugarren urtez jarraian. Ordubete eta 31 segundotan egin zuen 20 050 metroko ibilbidea. Emakumezkoetan, ordea, Ana Casares iruindarra izan zen garaile eta ordubete, 13 minitu eta 43 segundo behar izan zituen helmugara iristeko.

12 soraluzetarrek ere lehiatu zuten Behobia-Donostia maratoian:

Juan Arsenio Izagirre                                993. postuan                         1:21:33
Jose Anjel Gamazo                                1952. postuan                          1:29:06
Mikel Elizburu                                          5597. postuan                          1:37:00
Unai Ormazabal                                     7087. postuan                          1:41:00
Alberto Arizaga                                       8442. postuan                           1:45:06
Jesus Uzin                                             8459. postuan                            1:45:10
Asier Rodrigez                                      8490. postuan                            1:45:17
Aitor Leturiondo                                    9132. postuan                            1:47:25
Ane Miren Etxabe                                 9418. postuan                            1:48: 23
Moises Aranzeta                                12098. postuan                            1:59:34
Maria Asun Rascon                          13026. postuan                             2:06:44
Lierni Santamaria                             13813. postuan                             2:36:36